Известие

Collapse
No announcement yet.

Кора под двигателя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Халоминия е за предпочитане...само дето пробката на картера не ми пази...
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Този алуминии ми идва в повече, не бих сложил това, че и 300лв, малко изсилено си е това.
      Моята е по различна от снимката на бадмадафака...поръчах си я от Италия преди малко повече от две години. Излезе 360 лв с доставката. На нея си пишеше и по найлона Ricambi Originali. Претърпяла е какво ли не, нито е удрана, нито деформирана.
      Ако колегите искат да вземат калъп, нямам против, само елате към Рс, никакъв проблем с това.
      Колата ми е със спортно окачване, и опирам доста зимата, коловози и какво ли не, но няма и драскотина. И си пази от край до край, картери и прочие.

Ако решите да правите калъп, съм готов да предоставя моята, стига да се случва в Русе това.
      Както споменаха колеги по-горе, освен за шумоизолация, е термоустойчива, приляга добре.
      Между другото когато я поръчвах ми казаха, че за бензиновите и дизеловите имат малко по различна форма.
      Наздраве!

п.с. снимката от поста на колегата акрилов: няма нищо общо с моята...ще гледам да я снимам утре на светло. Моята на определени места си има фабрични дупки(нещо като прорез по средата и в единия край, доста е релефна, не е равнина, за да приляга по-добре предполагам)
      Last edited by rusiq86; d.m.y г., 23:44.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        Този алуминии ми идва в повече, не бих сложил това, че и 300лв, малко изсилено си е това.
        Моята е по различна от снимката на бадмадафака...поръчах си я от Италия преди малко повече от две години. Излезе 360 лв с доставката. На нея си пишеше и по найлона Ricambi Originali. Претърпяла е какво ли не, нито е удрана, нито деформирана.
        Ако колегите искат да вземат калъп, нямам против, само елате към Рс, никакъв проблем с това.
        Колата ми е със спортно окачване, и опирам доста зимата, коловози и какво ли не, но няма и драскотина. И си пази от край до край, картери и прочие.

Ако решите да правите калъп, съм готов да предоставя моята, стига да се случва в Русе това.
        Както споменаха колеги по-горе, освен за шумоизолация, е термоустойчива, приляга добре.
        Между другото когато я поръчвах ми казаха, че за бензиновите и дизеловите имат малко по различна форма.
        Наздраве!

п.с. снимката от поста на колегата акрилов: няма нищо общо с моята...ще гледам да я снимам утре на светло. Моята на определени места си има фабрични дупки.
        От къде точно я поръча?
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

Елит Кар Русе.
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
            Ами те колите излизат с оригинални, ама тия коловози тази зима счупиха задните уши на моята.
            Задните уши се оправят много лесно с S образни планки, стига счупването да не е прекалено далече от дупката. Става по-здраво от оригиналното. По-кофти е ако почне да се чупи отпред. Тогава май най-добрия вариант е този на Ферариста.
            2014: Deutschland über alles

Comment

Моята кора не издрържа и 2 месеца, вярно че е по вина на ледовете и снеговете но се е нацепила все едно че е от стъкло.
              Според мен тази пластмаса трябва да е по еластична и да не провисва защото отзад няма захващане по средата.
              Извода е: не си изхварляйте оригиналните кори а си ги ремонтирайте доколкото позволяват.
              Alfa Romeo 2.4 jtd 136к.с. 2000г.
              Стъпва по паважа с 15 цола джанти, като манекенка с 15 сантиметрови токове.

Comment

Цена на нова - около 460лв. без отстъпките за оригинална
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                0879369082

Comment

Преди две години си взех тази http://www.avtokori.bg/m7/ALFA-ROMEO...-1997-do-2003/ но за тогава беше 110лв доволен като цена и качество и върши по предназначение работата си
                  Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                    Цена на нова - около 460лв. без отстъпките за оригинална
                    Тази цена ми се вижда пресилена малко...не вярвам като съм я сменял навремето преди три години гледах съм го правил да е била толкова.
                    Струваше ми 360 левчета. Нз колко % отстъпка ми направиха, но това платих. И не мърда пустата кора, а е страдала много заради спортното окачване.
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                      Тази цена ми се вижда пресилена малко...не вярвам като съм я сменял навремето преди три години гледах съм го правил да е била толкова.
                      Струваше ми 360 левчета. Нз колко % отстъпка ми направиха, но това платих. И не мърда пустата кора, а е страдала много заради спортното окачване.
                      Това е сега цена клиент - около 460лв, За отстъпки - според зависи
                      156 1.8TS 16V (01.2001)
                      0879369082

Comment

Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
                        Преди две години си взех тази http://www.avtokori.bg/m7/ALFA-ROMEO...-1997-do-2003/ но за тогава беше 110лв доволен като цена и качество и върши по предназначение работата си
                        Ауу като гледам тая си е бая оферта, особено щом за 2 години не са е счупила, и аз ще си поръчам.
                        sigpic
                        Alfa Romeo GT JTD 16v `04
                        Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
                        Fiat Bravo GT TD100 `97 ex

Comment

Колега Буркан,днес и Аз си взех кора от Автокори!До ставиха я за 4 часа!Доста е дебела,иначе пасва точно като оригиналната!Направи ми впечатление,че оригиналната отвътре има топлинен щит,който е хванат с нитове,а новата няма!Не е ясно дали няма да се стопи на това място пластмасата от топлината!Направена е в Полша!Цена 89,30 лв,което е приемливо на фона на оригиналната!Поздрави!

Comment

Какъв е проблема да се вземе евтина пластмасова кора , която пасва добре и след това да се подсили с разни смоли и качествена но тънка термоизолация ?
                            ...

Comment

И аз си монтирах на дизелака днес кора от тези 89.30. Малко не пасваха отворите 3 отвора, но иначе е добре
                              156 1.8TS 16V (01.2001)
                              0879369082

Comment

значи втората бройка е била за теб колега!поздрави!да видим колко ще издържат!не знам дали да взема топлинния щит от оригиналната и да го нитовам на новата!

Comment

Working...
                                X